12

Patent na wytwarzanie makaronów bezglutenowych o podwyższonej wartości żywieniowej i zdrowotnej!

Z ogromną satysfakcją informujemy,iż Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej udzielił naszej firmie patentu na:„Makaron bezglutenowy o podwyższonej wartości żywieniowej i zdrowotnej”. Produkowane przez nas makarony bazują na mące kukurydzianej,amarantusowej i mące z makucha lnianego. Dodatkami wzbogacającymi są mąki z ciecierzycy, gryki i mąki z jagły. Ich szczególne zalety to: wysoka zawartość błonnika i wartościowych kwasów tłuszczowych, są…

Więcej

Certyfikat przyznający złoty „Laur Klienta 2019” dla „Arc-Pol Makarony”

Z ogromną satysfakcją informujemy,iż nasza firma otrzymała Certyfikat przyznający jej złote godło „Laur Klienta 2019”.

To kolejne już wyróżnienie,jakie nasze przedsiębiorstwo otrzymało w tym roku.

Jest ono dowodem na to,iż Klienci doceniają  najwyższą jakość naszych produktów,innowacyjność oraz receptury gwarantujące smak domowego makaronu.

 

DZIĘKUJEMY!